martes, 8 de julio de 2014Iniciem l'aventura En Marxa!

Amb aquesta primera entrada us donem la benvinguda al Blog d’EN MARXA-Salut en Moviment.

A En Marxa ens interessen les persones i la seva salut i gaudim aportant el nostre granet de sorra amb l’objectiu d’afavorir el seu benestar. Amb aquest punt de partida hem posat en comú dues disciplines que estimem i dominem, la marxa nòrdica i la fisioteràpia, per a sumar-ne els beneficis en favor de la millora de la qualitat de vida de les persones.

Els nostres serveis van dirigits a tothom que en vulgui gaudir, però amb especial atenció a les persones grans. Som apassionats de l’Envelliment Actiu i estem convençuts que la combinació de la marxa nòrdica i la fisioteràpia té especial rellevància per a aquest col·lectiu, ja que els pot aportar una bona dosi de tots aquells paràmetres i aspectes que necessiten treballar per a mantenir una bona salut física i mental i prevenir o retardar situacions de dependència.

A través del Blog volem compartir amb tots vosaltres els nostres coneixements i les experiències que anem vivint plegats, però també volem que l’enriquiment sigui recíproc i vosaltres sigueu importants i part activa del mateix, i ens expliqueu les vostres vivències, experiències... formint part de la vida comú a En Marxa o no.

Benvinguts de nou i…  En Marxa!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario